Het was zo ver! Recentelijk was ik eindelijk te gast in de Intracto podcast “In opname”.

Als voormalige teamlead van een development-team, ben ik mezelf ervan bewust hoe experts de ontwikkeling van een website in goede banen leiden. In mijn nieuwe rol als Client Partnerships Manager integreer ik mijn verworven kennis met de wetenschap dat klantenrelaties steeds belangrijker worden. De klant moet als het ware overal terecht kunnen met zijn of haar vragen. Ik vertel hoe dit voor transparantie zorgt en vertrouwen schept op lange termijn.

Een groot project vergt niet noodzakelijk meer mankracht. Soms kan nauwe samenwerking one-on-one een resultaat teweegbrengen dat de klant zelfs beter ligt dan wanneer meerdere partijen zich erover zouden buigen.

Veel luister plezier!

Share This Story!

Let’s talk!

TELL ME HOW I CAN INSPIRE YOU?